Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bengt Kallenberg

Bengt Kallenberg- föreläsaren som ger dig rätt navigationsutrustning till ditt mål

Under sina föreläsningar ger Bengt Kallenberg sina åhörare de verktyg och den navigationshjälp som du på djupet behöver för att lyckas med dig själv, din karriär, ditt ledarskap och din ekonomi. Om du på riktigt vill lyckas med ditt ledarskap och nå ner till grundfundamentet så låt Bengt Kallenberg coacha dig och din grupp.

Nå djupare insikter och få verkliga redskap med Bengt Kallenbergs palett av föreläsningar!

Laget framför jaget- om gott samarbete i praktiken

Föreläsningen ger en övergripande bild av olika faser en grupp går igenom för att bli ett samspelt team, vilket ledarskap som krävs i respektive fas och vilket ansvar en gruppmedlem har. Du får också veta vad som kännetecknar ett riktigt effektivt team, vilka nycklarna och de tre viktigaste förhållningssätten är för att komma dit.

Karriären – att veta vad jag egentligen vill

Är din karriär en slump eller planerad? Vill du göra aktiva val som är grundade i dig och den du är så att du kommer mer till din rätt? I föreläsningen får du dels olika perspektiv på karriär, dels utforska frågan “vad vill jag – egentligen?”. Du får med dig verktyg, frågeställningar och övningar att arbeta vidare med. Du får i sju konkreta steg se hur du kan arbeta med att gå från nuläge till önskad framtid.

Sätta mål och få det att hända – på riktigt

Skulle det vara OK om saker och ting blev enklare? Att få det där att hända som du vill ska hända och samtidigt uppleva mer glädje och energi? Det personliga ledarskapet handlar om hur du leder dig själv och om ditt sätt att vara på mot dig själv och andra. Föreläsningen innehåller bland annat hur du skapar en målbild som motiverar, ökad kunskap om dina främsta egenskaper samt insikt om den självbegränsande inre dialogen och hur du kan hantera den.

Pengars energi – att bli ekonomiskt framgångsrik

Föreläsningen handlar om pengars energi, våra relationer och inställningar till pengar. Pengar påverkar många områden i våra liv och samtidigt är de egna intentionerna och målen kring pengar oklara för de flesta. Du får en ökad medvetenhet kring möjligheter, sätta mål, rädslor och hinder, hur du kan minska din oro och hur du kan komma närmare dina mål och drömmar. Föreläsningen handlar också om hur de rika tänker och hur du kan investera för att få pengarna att arbeta för dig.

För mer information eller bokning av Bengt Kallenberg,
ring 08-222010 eller fyll i en intresseanmälan.

 

 

Intresseanmälan

Intressanmälan

För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se


Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram