Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bli en framgångsrik föreläsare

Tone-Bleckestad_avatar_1373473107-512x512Vill du bli föreläsare? Angående ersättning, så tar internationella föreläsare och celibriteter ibland över 1 miljon kronor. I Sverige brukar vi ligga på mellan 10,000 kronor och 40,000 kronor. Mycket kända personer och företagsledare tar ofta mellan 50,000 kronor och 200,000 kronor. Till exempel Per Morberg, han kostar ofta 150,000 kronor. Även moderatorer som Tone Bekkestad och komikern Babben Larsson har relativt höga arvoden. En nybörjare som inte är känd från media bör nog lägga sig mellan 5,000 kronor och 10,000 kronor i början.

bli föreläsare

Ryktet sprids fort om en talare är bra och ofta så är det inte kändisarna som är mest eftertraktade. Kändisar som Björn Ranelid och Paolo Roberto är dock alltid oerhört populära. Det är fördelaktigt att synas på flera talarförmedlingar så man får så mycket exponering och uppdrag som möjligt.

Bli föreläsare hos Boka Talaren

Oavsett om du vill bli föreläsare, är nybörjare och det är svårt att komma in på vanliga förmedlingar eller om du är en känd föreläsare, så är www.bokatalaren.se ett bra alternativ. Det är en direktförmedling där man får dygnet-runt-exponering och förfrågningar direkt från kunden. Medlemskapet gäller i två år, och sedan väljer du själv om du vill förnya det. Om du registrerar dig nu och visar att du har länkat till Boka Talaren så får du ett extra år gratis. Investeringen är är helt avdragbar på skatten om du har ett företag. Bli föreläsare hos Boka Talaren.

Välkommen att bli föreläsare genom oss!

Bli föreläsare och medlem hos oss idag!

Ring 08-22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se om du vill bli föreläsare och har frågor

bli föreläsare