Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cecilia Kärvegård är en inspirerande föreläsare med Rockstjärnestatus!

Cecilia Kärvegård är beteendevetare och diplomerad stresskonsult och arbetar som föreläsare, livsstilscoach, författare och bloggare. Hon är en inspirerande och karismatisk föreläsare som får åhörarna att skratta och nicka igenkännande. Cecilia Kärvegård uppskattas för sin förmåga att engagera och ge exempel från verkligheten. Gummisnoddar och pennor tillhör rekvisitan.
Cecilia Kärvegård har gett ut de populära böckerna:
”Rockstjärnestatus – Guldkant i Din Vardag!” och “Bli en stjärna på att tänka – Så skapar du tankar som gynnar dig!” Rockstjärnestatus är ett tema som hon gärna pratar om och hennes definition är: “När du är unik, när du ser att du är bäst i hela världen på att vara Du, när du prioriterar så att du mår bäst, när du lever fullt ut, när du går utanför din trygghetszon och möter livet! Då har du Rockstjärnestatus i ditt liv!”

Cecilia Kärvegård har uppmärksammats i media med sin Rockstjärnestatus, hon har även coachat Sveriges integrationsminister och suttit i Nyhetsmorgon på TV4. Cecilia har också 2 TV-serier som heter ”Tips från Livsstilscoachen!” och “Svar från Livsstilscoachen!”
Viktigt för Cecilia är att fokusera på det som fungerar för att få energi till att ta itu med det som fungerar mindre bra. Hon ser problem som utmaningar och uppmanar till att byta ut ordet ”måste” till ”vill”.

Sagt om Cecilia Kärvegård som föreläsare:

-Fortsätt på det sätt du har som föreläsare så får du fler avstressade kunder
-Det som jag reagerade på var att vi kom varandra närmare i gruppen, det blev en öppenhet som inte varit tidigare.
–Du var en av de bästa föreläsarna jag sett. Du hade perfekt timing, ett talande kroppspråk och förmågan att få med publiken.
-”Vi anlitade Cecilia Kärvegård på vår kickoff. Anledningen till det var att jag hade läst om henne någonstans på nätet. Hon var den vitamininjektion den här konferensen behövde. Ämnen som vår Vision, mål, strategi och administrativa rutiner blandades upp med ämnet ”Önskade du att du kunde ändra på andra?”. Här berättade hon på ett väldigt roligt och lättsamt sätt om hur vår hjärna fungerar och varför vi och våra medmänniskor beter oss som vi gör. Hon bevisade även att vår hjärna inte kan skilja på vad som är sant och falskt. Ett väldigt roligt inslag. Jag är väldigt nöjd med hennes insats och många av våra över hundra anställda framförde att detta var det bästa inslaget på hela konferensen varför jag varmt kan rekommendera henne för liknande uppdrag. ” /Lars Lindh, VD Elektra Hälsingland AB
-”Måste berätta att jag i fredags var bra trött i kropp och själ. Skulle träffa en kund och förhoppningsvis sätta en stor affär….tänkte på dig, kletade på mig lite för rött läppstift, spelade för hög musik och vips!! Jag var en rockstar!! Satte affären trots att det från början kändes motigt ! ” /Ulrika, Sala Sparbank

För ytterligare information eller bokning av Cecilia Kärvegård, vänligen fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Intressanmälan

För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se


Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram