Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Föreläsare Sökes till Boka Talaren

bli föreläsareFöreläsare sökes till Boka Talaren som har stor kunskap och erfarenhet inom ett visst eller ett par områden. Har du erfarenhet av att tala inför människor och söker fler uppdrag eller extraknäck? Är du karismatisk, engagerande och lyhörd?

föreläsare sökes

Föreläsare sökes som vill sprida kunskap och inspiration

Föreläsare sökes som vill sprida kunskap, budskap eller inspiration. Boka Talaren är en perfekt plats att marknadsföra sig på samt en möjlighet att få utveckla sina kunskaper som talare under de uppdrag som genereras från sidan. Vi vill ha med dig i vårt nätverk. Bli talare hos oss. Registrera dig idag. Det kostar endast 4000 kronor exklusive moms för två hela år eller 3000 kronor exklusive moms för 1 år. Kostnaden är avdragbar på skatten om du har ett företag. Om du dessutom länkar till sidan så erbjuder vi ett extra år gratis. Det är bara du som föreläser och marknadsför din presentation, böcker, kurser, öppna föredrag och tjänster som behöver registrera ett medlemskap och det krävs inget medlemskap och är gratis att skicka en förfrågan via sidan. Eftersom bokningen sker direkt mellan föreläsare och kund så tar vi inte ut någon förmedlingsavgift och slutpriset blir därmed mindre för kunden och du får fler uppdrag.

Boka Talaren drivs av en av Sveriges första talarförmedlingar, Mace Speakers. Ibland letar vi efter passande föredragshållare bland de som finns på Boka Talaren till uppdrag som vi får hos Mace Speakers. Boka Talaren sökmotoroptimeras ständigt, marknadsförs i ett av branschens största nyhetsbrev och i sociala medier till t.ex. 6000 följare på Mace Speakers Facebooksida. Vi skänker kontinuerligt träd till regnskogsskövlade regioner i Afrika och stödjer Vi-Skogen. Boka Talaren är den mest etiska, grönaste och attraktivaste talarförmedlingen att synas på.

Vi söker nya föreläsare till uppdrag hos Boka Talaren

Du är alltid lika välkommen att kontakta oss. Ring 08-22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se

Bli medlem idag!

föreläsare sökes