Ingvar Bengtson

Ämnen:

Ingvar Bengtson har bland annat utvecklat en metod för att förbättra laganda, ledarskap och motivation. Den bygger på att alla medarbetare på alla nivåer engageras i förbättringsprocessen. I föredraget/aktiviteten visar han vad som krävs, det vill säga vilka förutsättningar som måste finnas i företag och organisationer. Ingvar Bengtson ger också konkreta exempel på hur man skapar långsiktig laganda, ledarskap och motivation som leder till en garanterad resultatförbättring.
Vid sidan av ovanstående kommer Ingvar Bengtson att beröra deltagarna kring områden som personlig utveckling, värderingar och hur man skapar kvalité i livet.

Ingvar Bengtson är beteendevetare och har specialiserat sig på att utveckla laganda, ledarskap och motivation ned resultatgaranti både i näringslivet och inom idrotten. Ingvar Bengtson är också verksam som mental rådgivare och samarbetar ibland med Riksidrottsförbundet, landslag och elitidrottare. Ingvar Bengtson arbetar dessutom ofta som debattledare, moderator och konferencier.

MACE SPEAKERS © 2018 - SKOLGATAN 5, 649 30 SPARREHOLM INFO@MACESPEAKERS.SE

Logga in