Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Jan Kronkvist

Under sina föreläsningar ger Jan Kronkvist åhörarna verktyg och den hjälp som behövs för att lyckas med din karriär, ditt ledarskap och din kommunikation. Som utbildare och tidigare skådespelare har han förmågan att trollbinda sin publik.

Jan Kronkvist – Vässar dina kommunikativa förmågor

Under sina föreläsningar ger Jan Kronkvist åhörarna verktyg och den hjälp som behövs för att lyckas med din karriär, ditt ledarskap och din kommunikation. Som utbildare och tidigare skådespelare har han förmågan att trollbinda sin publik. Jans föreläsningar är en upplevelse som berör, lockar till skratt och ökar chefer och arbetsgruppers kunskap. Jan är en uppskattad utbildare och föreläsare för flera av Sveriges ledande företag, kommuner och myndigheter.
Få insikter, Aha upplevelser och konkreta verktyg för att utvecklas genom Jan Kronkvists palett av föreläsningar!

Kroppsspråket signalerar – Bemötande Eller Bortstötande?

Hur skulle det kännas att vinna kunder, kollegor och andras förtroende inom 7 sekunder?

Denna roliga och tänkvärda föreläsning belyser hur kroppsspråket påverkar våra relationer och samarbetsförmåga. Får vi förtroende för en chef som ser skräckslagen ut, en läkare som knappt tittar på oss eller en talare som ser oengagerad ut? Vi bedöms blixtsnabbt, men hur bedömer andra oss? Under föreläsningen belyser Jan vanliga misstag och hur du själv kan använda detta fantastiska språk på ett mer medvetet och förtroendeingivande sätt.

Modern retorik – Lär Dig Älska Att Tala

Rädsla gör att vi undviker att tala inför folk – Okunskap gör våra presenterar medelmåttiga

I snitt går vi 800–1000 dagar för att uppnå rätt yrkeskompetens, av dessa är det enbart 1–2 dagar som berör ämnet presentationsteknik. Inte konstigt att så många duktiga personer tycker det är en osäker, skräckfylld upplevelse att tala och att de känner sig missnöjda efteråt! Under föreläsningen får du insikter om hur du kan känna dig mer trygg och “äga” scenen. Jan har 30 års erfarenhet och delar med sig av råd och retoriska knep hur du kan presentera i världsklass.

Att leda och samordna – Utan Att Vara Chef!

Motivera andra effektivt

Idag är det inte bara chefen som leder, även andra arbeten har ledande funktioner. Som ledare och samordnare har du mycket ansvar, men begränsat med makt och befogenheter. Eftersom du inte har formellt chefskap behöver du kunskap och verktyg för att kommunicera effektivt och motivera andra. Under föreläsningen får du kunskap, tips och idéer hur du kan göra i ditt dagliga arbete för att skapa en attraktiv kultur och agera som en bra och motiverande ledare.

Om Jan:

”Jan är en fängslande föredragshållare som med hjälp av skådespeleri lyckas förmedla sitt budskap på ett så övertygande sätt att jag tog till mig budskapet”.

Martin Pernheim

Information Officer at Skatteverket

Jan är en föreläsare man måste uppleva! Min arbetsgrupp pratar och refererar fortfarande till hans föreläsning, trots att det var sex år sedan. Jag anlitar honom regelbundet både som utbildare, coach och föreläsare, han hanterar alla roller med samma skärpa, humor och vilja att utveckla oss.

Mikael Tervaniemi

Driftansvarig Rasta Sverige AB

Jan är en knivskarp och inspirerande föreläsare, som bjöd mig och mina kollegor på en riktig ögonöppnare för vad retoriken innebär i all kommunikation. Att uppleva hur Jan omsätter retorikens teorier i praktiken är pedagogik och inspiration på högsta nivå, som varmt kan rekommenderas”.

Clyde Lange

Kommunikatör at Lund University

För mer information eller bokning av Jan Kronkvist,
ring 08-222010 eller fyll i en intresseanmälan.

info@bastardreklam.se

Intresseanmälan

Intressanmälan

För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se


Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram