Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kinga Lundblad ger på ett motiverande sätt enkla men kraftfulla verktyg som gör det lättare att tänka positivt i alla situationer i livet

Kinga Lundblads bakgrund är både naturvetenskaplig och humanistisk och kompletteras med kommunikationsutbildningar vid Coach2Coach Academy AB. Under 20 år har Kinga Lundblad haft förmånen att arbeta med läkemedelsbranschen. Där räknas endast högsta kvalitet i det som produceras och levereras till kund. Kinga Lundblad har haft den stora möjligheten att stå på scen och entusiasmera, engagera, utveckla, coacha, leda och utbilda tusentals människor inom områden som tillverkning, kvalitetssäkring, kvalitetskontroll och personlig utveckling. Kinga Lundblad drivs av att alla människor har en potential som går att utveckla. Hennes passion för att ge kunskap, verktyg och mod går inte att ta miste på. Kinga Lundblad är en kommunikatör som utstrålar en postiv känsla baserad på kärlek och mod. Hon har en kraft av dynamit och spränger begränsningar och gamla vanor för att bygga nytt. Inspirerande och effektiv. Läs vidare om vad referenser har sagt om Kinga Lundblad: http://www.linkedin.com/profile/view?id=18420119&trk=tab_pro#recommendations

Kinga lundblad föreläser om konsten att höja energin i din organisation – nu

Det är dags att höja energinivån i din organisation inför höstens och vinterns utmaningar. Du får insikt i hur hjärnan fungerar och lär dig hur du höjer energin. Du kommer att få till fler avslut, hålla tidsplaner och gå nöjd på din julledighet. Kinga Lundblad erbjuder ett seminarium med titeln “Konsten att få hjärnan energisk”.

Vi vet att tillfälliga svackor på jobbet – som tex seg start efter en längre semester eller för kort vila sänker en individs energi att prestera och leverera med ca 35-45 procent per dag. Vi vet också från en stor undersökning gjord av Gallup i oktober 2011 att endast 29 procent människor ”brinner för sitt arbete” och resten 71 procent gör det inte. 18 procent av dessa är tom motarbetare. Företag vinner alltså mycket på att få igång människor ur svackor eller tillfälliga ”energidippar”.

– Vi känner ju till hur det brukar vara ibland, säger Kinga Lundblad. Du sätter dig vid ditt skrivbord, tittar igenom mailhögen, går igenom din “to do-lista” och känner en klump i magen och tänker; hur ska jag hitta energin för att börja dagen på det bästa och mest effektiva sättet? Många arbetsuppgifter ligger framför mig och vissa är svårare än andra, vissa skapa glädje, andra känns mindre roliga och ibland skärmmande.
Det är nu i detta mentala läge som kunskap om hur hjärnan fungerar kommer väl till användning, fortsätter Kinga. Du kan nämligen kämpa emot denna psykologiska påverkan.
Vi kommer att ge dig sex nycklar för att din hjärna ska förstå hur du kan höja din energinivå och börja dagen på rätt sätt ; hur skapar jag psykologisk distans, hur boostar jag min kreativitet, vad innebär och hur använder jag mental kontrast och hur förväntningar påverkar fantasier är några av de saker som vi kommer att ta upp. Vi lovar också att det kommer att bli en skön “kul-faktor” inbäddad i seminariet avslutar Kinga Lundblad.

Seminarierna bygger på forskningen om positiv psykologi. Det är bevisat att ungefär var tredje månad behöver vi en motivationshöjande åtgärd för att orka uppehålla vår energi både i privatlivet och arbetslivet. Ge dina medarbetare en energisk kunskapskick och du kommer att få så mycket tillbaka. Seminariet kommer att ge en förståelse för hur du kan agera i press, stress och utmaningar utan att tappa fart. Du får neurologiska grepp och kommer att bli mindre irriterad och få större acceptans för att vi människor är olika. Du kommer att se var och framför allt hur du ska fördela din energi för att orka hålla dina mål.

Kinga Lundblad kommer till din organisation tidigt på morgonen tex i form av ett frukostmöte, på lunchen eller sen eftermiddag. Har du en planerad After Work eller en kickoff? Då kan det vara en programpunkt som uppskattas. Har du en avdelning, grupp eller delar av en organisation som behöver en positiv neurologisk kunskapskick? Då är detta seminarium rätt.

Kinga Lundblad kan genomföra seminariet på ca 2 h timmar & halvdag & heldag. Längden är beroende av hur djupt du önskar dyka in i hur hjärnan fungerar. Oavsett längd så kommer du att få med dig nycklar för att förstå dig själv och andra på nytt sätt och bli mer energisk och effektiv.

För ytterligare information eller bokning av Kinga Lundblad som föreläsare, vänligen fyll i en intresseanmälan, ring 08-22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se

Intresseanmälan

Intressanmälan

För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se


Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram