Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tänd men utbränd!

För 12 år sedan brände Lillebil ut sig, hon gick in i väggen efter en alltför tung arbetsbörda.

Stress och utbrändhet är något som de flesta människor kan relatera till i någon form och få lämnas oberörda av ämnet. En utbrändhet är en stor personlig tragedi samt en stor kostnad i våra företag idag. Stress i vardag och på arbetet är nu så pass vanligt att det närmast räknas som normalt. Vad gör man åt stress och vilka alternativ finns istället för att skruva upp tempot när verkligheten kryper närmre?

Föreläsningen handlar om hur vi kan välja andra alternativ till stress i en värld som snurrar allt fortare. Hur vi som människor kan följa förändringstakten som råder och att välja ständig utveckling istället för att värna alltför mycket om det vi kan och gör just nu. Hur är det möjligt att istället för att leva enligt en upprepningsmodell istället leva enligt en utvecklingsmodell med mental träning som livskompetenshöjande verktyg?

Lillebil delar med sig av sin erfarenhet då det kommer till stress och utbrändhet. Som utbildad life och stresscoach, licensierad mental tränare och målbildstränare har hon många bra och också enkla verktyg (vilket är en förutsättning för att vi ska anamma dem) för att förändra och höja kvaliteten både på sitt arbete och sitt vardagsliv.

Föreläsningen präglas utav närvaro, skratt och humor, men även en del allvar. Lillebil har förmågan att väcka insikt och en djupare förståelse för den egna personen om vad som driver oss samt öppnar upp för ett ”tänk” utanför boxen. Genom många både roliga och dråpliga händelser ur livet så är igenkänningen ett faktum och en starkt bidragande orsak till känslan av delaktighet i själva föreläsningen.

Förutom att föreläsa om stress och utbrändhet så jobbar Lillebil med klienter med olika problematik eller mål samt bloggar med titeln ”Tänd men utbränd”. Hon har också skrivit två böcker inom området personlig framgång, ”Fri att bli det bästa jag kan vara” och ”SMAK för livet, en bok om personlig framgång!”

Något av innehållet i föreläsningen ”Tänd men utbränd”:

-vilka är signalerna på för mycket stress och vad gör man då?

-Hur kommer man tillbaka efter sjukskrivning?

-Hur kan vi skapa en stressfri arbetsplats?

-Hur förvandlar vi kunskap till kompetens?

Många människor vet hur man borde göra för att dra ned på tempot, men stannar ändå inte upp förrän den omtalade väggen sätter stop. Hur omvandlar vi kunskap till kompetens och börjar praktisera kunskapen för att få andra resultat?

En föreläsning som ger mod, hopp och inspiration till förändring!

Väl mött!
För ytterligare information eller bokning av Lillebil Andersén, vänligen fyll i en intresseanmälan

För ytterligare information eller bokning av Lillebil Andersén, vänligen fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Intressanmälan

För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se


Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram