Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hjärnan och dess plasticitet, Möjligheter, Kreativitet, Motivation, Mental Träning, Om Tankens Kraft och om hur vi kan Göra, Ha och Vara allt vi verkligen vill, Självkänsla och relationen till Dig Själv, Stress, Kommunikation, Målsättning och fokus för att nå ditt drömliv, Inspirationsföreläsningar och workshops

Lisellotte Molander är en inspirerande föreläsare som får dig att reflektera och tänka i större banor om dig själv, ditt arbete och din karriär.

Lisellotte Molander är marknadsekonom och har lång och bred erfarenhet inom global affärsutveckling. Hon är också diplomerad som business coach, leaeadership coach, relationship coach & consultant samt career coach. Lisellotte har utvecklat en sin egen metod, the Molander Method®, för att underlätta förändring, bygga tillit, stärka självkänsla och få förändringar att hålla.

Lisellotte arbetar som föreläsare, senior ledarcoach, författare och bloggare. Hon är en inspirerande och karismatisk föreläsare som engagerar sina åhörare med sin visdom. Lisellotte’s devis är “Finn din unika briljans och bygg på dina styrkor, lämna din invanda trygghetszon och lev livet fullt ut och skapa det liv du drömmer om”. Viktigt för Lisellotte är att fokusera på det som fungerar för att kunna ta itu med det som fungerar mindre bra. Hon ser problem som utmaningar och en möjlighet att växa och utvecklas.

Intresseanmälan

Intressanmälan

För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se


Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram