Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bättre samarbete, mer arbetsglädje och ökad kreativitet!
Hela16 procent av alla anställda är engagerade i sina jobb. Vad skulle hända om det istället var 80 procent? Med ökad kreativitet, mindre stress och ett modigt coachande ledarskap får ni arbetsgrupper och chefer som vill göra sitt allra bästa. Välj någon av Maria Gerlofsons föreläsningar eller boka en mix av alla!

Coachande förhållningssätt – en attityd som ger resultat
Bli en bättre chef och medarbetare med ett coachande förhållningssätt. En föreläsning om hur ni kan använda coachning som metod för tydligare kommunikation, bättre samarbete och större målfokus. Maria Gerlofson har tillsammans med Anja Lindberg skrivit Coachboken.

Improvisatörens mindset – för ökad kreativitet, flexibilitet och närvaro
En skådespelare i improvisationsteater är expert på att slänga sig ut i det okända och agera direkt, men närvaro, flexibilitet, lyhördhet och fokus. Förmågor som behövs i organisationer i snabb förändring, där det gäller att hänga med, vara innovativ och ständigt anpassa sig efter nya förutsättningar. En interaktiv föreläsning utifrån improvisationsteater, psykologi och hjärnforskning.

Mindre stress – bättre hälsa med ACT
Hur får vi ett bättre arbetsklimat och minskar den negativa stressen? Maria ger dig verktyg för att hantera den egna stressen, samt tips på vad chefer och arbetsledare behöver tänka på för att främja en god arbetsmiljö. Maria är handledare i stresshantering med den evidensbaserade metoden ACT – Acceptance & Commitment Traning.

Maria Gerlofson utvecklar grupper och individer i ledarskap, kommunikation och kreativitet i med hjälp av improvisationsteater och coachning i företaget Act and Grow. Hon har en bakgrund som journalist, chefredaktör, coach, utbildare och skådespelare. Hon har varit chefredaktör på Tidningen PS! om personlig utveckling och psykologi och är nu bokredaktör på Tidningen Chef. Maria har skrivit boken Mod – stå upp för dig själv. 2017 kom Coachboken på Liber, en grundbok i coachning och ett coachande förhållningssätt. Den har hon skrivit tillsammans med Anja Lindberg. Nu jobbar hon på en bok om hållbart ledarskap.
Maria är även handledare i stresshantering med ACT, coachar chefer och jobbar med gruppcoachning.

Intresseanmälan

Intressanmälan

För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se


Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram