Nils Sjöström

Ämnen:

Jag har rest/fotat sedan tonåren och har en bakgrund som klättrare, 15 år av mitt liv klippklättrade jag intensivt och 1988 kom jag första gången till Asien och har sedan dess regelbundet återvänt till kontinenten främst för att fota som nu är min stora passion.
Jag reser oftast ensam, ibland i åratal och blandar liftande med andra, ibland tredjeklassens tåg. Om inga kommunikation finns tillgängliga vandrar jag. Jag har vandrat och fotat Annapurna Massivet runt (57 dagar) och upp till Mt. Everest basläger (63 dagar)
Jag har liftat i Korea, Taiwan, Japan, Indien, Kina, Nepal, Sri-Lanka, Burma, Laos, för att nämna några länder.
Mina föredrag är utpräglade resekåserier där jag spontant försöker återge lite av det jag varit med om. Jag har haft föredrag sedan 2001 och blivit omtyckt för mina bilder, främst porträtt av minoriteter och lokalbefolkningen, i städer såväl som på landsbygden.

MACE SPEAKERS © 2018 - SKOLGATAN 5, 649 30 SPARREHOLM INFO@MACESPEAKERS.SE

Logga in