Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rickard Persson vet att vi har enorma resurser inom oss. Genom att förändra attityden kan du se möjligheter i utmaningar och nå din fulla potential. Han visar hur du hittar drivkrafter och nya lösningar för att komma förbi självskapta begränsningar.

Med både humor och allvar fångar Rickard publiken när han, utifrån det självupplevda, berättar vad som händer när vi utsätts för stora utmaningar och upplever att vi inte riktigt räcker till.

Rickard Persson Talar Om

  • Rätt attityd
  • Från begränsningar till möjligheter
  • Nya perspektiv på både vardag och livets stora utmaningar
  • Drivkrafter, förmågor och inre resurser
  • Förändring och att möta utmaningar
  • Beslutsamhet och bestående målinriktning
  • Självmedvetenhet
  • Kommunikation och bemötande

Bakgrund

1996 skadades Rickard Persson svårt i en sprängolycka. Han förlorade det mesta av sin syn, miste höger hand samt fick allvarliga brännskador. Olyckan förändrade hans liv radikalt.

Vad händer när det vi ställs inför blir för svårt och det vi lärt oss inte längre räcker till Rickard tvingades att hitta egna lösningar och nya förhållningssätt till de utmaningar han ställdes inför. Det gjorde att han utvecklades enormt och han lärde sig att rätt attityd var avgörande för att han skulle hitta sina inneboende resurser och nå sina högt uppsatta mål.

Något som alltid fascinerat Rickard är människans förmåga till anpassning och förändring. Vilka resurser finns inom oss och hur kan vi lära oss känna och använda dessa Hur stor är vår egentliga potential

Rickard Perssons Motto

Vi har oanade resurser inom oss, mer än du tror är möjligt. Frågan är bara hur du hittar till dem och sedan uppnår dina mål.

Sådan Är Rickard Persson Som Talare

Inspirerande, motiverande och fångar publiken. Han blandar fakta med egna erfarenheter på ett lättsamt sätt och skapar eftertanke.

detta ligger rickard varmt om hjärtat.

Den relation du har till dig själv speglar hur du möter andra

En sådan enkel, vacker sak, som Rickard värderar högt är möten med andra människor. Riktiga sanna möten, som han uttrycker det.

– Använder jag inte käppen kanske vi råkar knuffa till varandra och har en konversation. Det är sådana små saker som kan ge otroligt mycket.

Rickard Persson Passar Till

Rickard passar grupper som vill få inspiration och motivation för att se möjligheter istället för hinder.

Föreläsningen är 1-3 timmar och kan anpassas efter kundens önskemål. Den passar som inspirerande inslag i konferens, kick-off utbildning eller grupper som vill inspireras.

I smällen med stort S förlorade jag som sagt några fingrar och lite annat. Men jag har lärt  fått en hel del också. Till exempel går det inte att se allvarligt och humorlöst på livet när en kvällspromenad kan leda till ett helnattsäventyr innan man lagom till gryningen äntligen hittar hem.

Intresseanmälan

Intressanmälan

För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se


Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram