Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Utifrån upplevelser från mitt liv berättar jag om hur tankens kraft och hur det egna förhållningssättet förändrar inte bara hur man uppfattar och upplever saker och ting utan också hur sakförhållandena i sig förändras. Jag betonar fördelaktiga förhållningssätt och medvetna val och anser att det personliga ledarskapet bottnar i självinsikt.

Under de senaste sju åren har jag varit tvungen att totalt omvärdera min uppfattning om hur världen fungerar. Det har stundtals varit väldigt jobbigt och smärtande, men flertalet gånger helt underbart och enormt inspirerande. Jag skulle vilja påstå att det är helt okey att totalt byta livsfilosofi, så länge som det leder till en mer positiv grundsyn och livsinställning.

Jag har fått se och lära mig saker om världens beskaffenhet som jag tidigare inte trodde var möjliga. I mitt fall initierat av en svår traumatisk händelse som innebar att jag gjorde valet att ha ett öppet sinne och låta allt vara möjligt innan jag bildade mig min mening kring det. För egen del har det inneburit hela skillnaden. Det är denna skillnad som jag berättar om, och som jag är fast övertygad om att andra kan ta till sig utan att själva behöva genomgå en traumatisk händelse.

Idag arbetar jag med att hjälpa företag och organisationer med bland annat teamutveckling, visionsarbete och förändringsledning. Jag är ofta inbjuden för att hålla inspirationsföreläsningar och leda workshops om inställningar, bemötande och förhållningssätt.

/Stellan Nordahl

Intresseanmälan

Intressanmälan

För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se


Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram