Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tomas Bacoccoli har startat tidningar och jobbat med TV, Radio och nätet i 12 länder. Han har föreläst om kommunikation och kreativitet över hela Sverige och i Europa sedan 2005.

Efter 20 år i mediebranschen, varav 14 inom Kinnevik, i ledande positioner, föreläser nu Tomas Bacoccoli på heltid. Utöver sitt föreläsande skriver han krönikor i diverse affärstidningar samt har sin egen blogg, Blogoccoli, på dagensmedia.se. Han utbildar också i presentationsteknik. Dessutom sitter Tomas i Advisory Board för Ciceron Group AB.

Tidigare var Tomas VD för RAB (den kommersiella radions branschorganisation), vice VD och Försäljningsdirektör för MTG Radio samt Vice Intäktsdirektör för MTG Sverige, TV, Radio och Internet. Med ett visionärt ledarskap, starkt kulturbyggande och passionerad stil lyckades han vända branschens inställning till radio, från negativ till positiv och från förlusttyngd till lönsam. Som enda säljorganisation någonsin inom radio låg han bakom att MTG Radio mottog priset för Sveriges Bästa Säljorganisation inom Media 2008 och en andra-plats i Sveriges Bästa Säljorganisation (alla branscher) 2009.

Tomas har också startat Tidningen Metro i bl a Rom, Milano, Boston och Montreal samt suttit i ett antal styrelser inom MTG. Och han började sin karriär på MTG som utbildare inom sälj- och ledarskap.

Tomas är passionerad och inspirerande och skräddarsyr sina föreläsningar, beroende på vem det är som lyssnar. Att lyssna på Tomas och inte bli förälskad i kommunikation är i stort sett omöjligt. Många beskriver också kreativa rus efter att de lyssnat på Tomas. Han talar inte till dig, han talar med dig och om dig.

I en värld där allt förändras otroligt snabbt påminner Tomas dig om de saker som faktiskt inte förändras. Vikten av att förstå hur människor fungerar, vikten av att beröra och vikten av att ha en historia att berätta. Sedan kan du låta medierna oroa sig för vilka plattformar vi ska göra detta på.

Tomas levererar inspiration med intellektuell nerv. Men att Tomas är retoriskt skicklig är inte det som gör honom unik, det är att han är sig själv som gör honom det.

För mer information eller bokning av Tomas Bacoccoli som föreläsare, vänligen fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Intressanmälan

För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se


Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram