Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Eva-Lena Edholms använder vardagliga händelser i sina föreläsningar för att förklara användbara vetenskapliga teorier på ett lättbegripligt sätt: Det finns anledningar till att du är den du är och när du förstår dig själv, är det lättare att förstå andra människor och hur du kan använda relationer för att nå framgång i arbetslivet och privat.

“Eva-Lena Edholm är kunnig, engagerad och hittar rätt nivå utifrån publik, hon har en fantastisk utstrålning. Jag kommer att ta med mig kunskaper som jag har användning av i min lärarroll.”
Joacim Carlsson, lärare på gymnasiet, Gävle

“Eva-Lena Edholm förmedlade sina kunskaper med stor entusiasm. Spännande med kopplingen systemteori och salutogent synsätt. Jag kommer att ta med mig att ta ett steg tillbaka för att inte missa något som den andra personen säger/vill förmedla.”
Elisabeth Pettersson, Rektor, Härnösand.

”Mycket bra och intressant föreläsning. Skulle gärna haft en fördjupning under en hel dag!
Jag kommer att ta med mig mycket. Brister och svårigheter i anknytningen är vanligt bland
de familjer vi träffar.”
Anna-Lena Eklund, socialsekreterare Klara öppenvård, Skellefteå

Eva-Lena Edholm har en gedigen utbildning och arbetslivserfarenhet.
Hon är förskolläraren som blev familjehem till nio tonåringar och fördjupade sina kunskaper genom studier vid Stockholms Universitet, vilket bland annat ledde till en magisterexamen i Barn- och Ungdomsvetenskap.

Eva-Lena Edholm är även utbildad grupphandledare på Systemteoretisk – och Salutogen grund. I Systemteori ligger fokus på relationer och hur människor påverkar varandra, inom det Salutogena är tyngdpunkten människors styrkor och friskfaktorer, i sina föreläsningar använder hon dessa teorier för att visa på möjligheter till förbättring.

Anknytningen är det viktigaste för att utvecklas som människa och påverkar dig hela livet, anknytning är grunden till din självkänsla och hur du samspelar med människor.
Eva- Lena har genomgått två distansutbildningar med den kanadensiske psykiatrikern Gordon Neufeld, detta har gett fördjupad förståelsen för anknytning och hur separation är kärnan till många av de problem som finns hos människor: Rastlöshet, uppmärksamhetsproblem, aggressivitet, självskadebeteeenden, mobbning

Intresseanmälan

Intressanmälan

För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se


Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram