Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Villkor

Bokningsvillkor

Din anmälan är bindande och övergår till en ny prenumeration om du inte säger upp ditt medlemskap minst 1 månad innan medlemskapet tar slut.

I priset ingår

I priset ingår dygnet-runt-exponering av dina tjänster via din presentation som ligger på hemsidan och ses av potentiella bokare. Medlemskapet gäller i två år, och sedan väljer du som utbildare eller inpiratör själv om du vill förnya det. Kostnaden är endast 4000 kr exkl. moms för hela perioden. Du kan också välja ett år för 3000 kr exkl. moms. Du betalar ingen provision på dina uppdrag, och inga dolda kostnader tillkommer.

Betalning

Alla priser är exklusive moms. Avgiften skall betalas i förskott. Betalning erläggs mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar netto

Förbehåll

Mace Speakers förbehåller sig rätten att genomföra justeringar i presentationen samt radera presentationen om vi inte tycker att den används korrekt.

Personuppgiftslagen

Mace Speakers arbetar för att din integritet ska vara skyddad när du använder våra tjänster och vi hanterar dina kontaktuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Varför samlar vi in dina uppgifter

Genom att lämna din kontaktinformation, inklusive e-postadress, ger du ditt samtycke till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig och i övrigt ge dig en god service. Det kan handla om att kontakta dig angående en förfrågan du gjort, skicka information för att uppmärksamma dig på erbjudanden och tjänster som vi bedömer vara intressanta för dig och din organisation.

Vem får tillgång till dina uppgifter

Vi förmedlar/säljer/byter aldrig dina uppgifter till tredje part. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används enbart för att uppfylla Mace Speakers åtaganden gentemot dig.

Avregistrering/Återkallande

Du kan när som helst återkalla ditt medgivande till att vi använder dina uppgifter i marknadsföringssyfte (t.ex. nyhetsbrev eller andra erbjudanden).

Länkar

Sidan kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte står under vår kontroll. Vi kan inte ansvara för integritetsskydd eller innehåll på dessa webbplatser utan tillhandahåller dessa länkar för att underlätta för våra besökare att hitta mer information inom särskilda områden.

Upphovsrätt

Innehållet på denna webbplats är upphovsrättsligt skyddat.

Kontakt

Är något oklart eller om du vill ha hjälp med något så är du alltid lika välkommen att ringa oss på 08 – 22 20 10 eller skicka ett mejl till info@macespeakers.se.

För att du ska få ut det du önskar av hemsidan, ber vi dig avsätta tid i din kalender för att skriva en bra presentation samt att du lägger upp en högupplöst och professionell bild.