Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Johan talar om prestations och affärsutveckling på ett annorlunda sätt. Han drar paralleller mellan olika former av prestationer såsom att slå ett personligt rekord, vinna SM-Guld, ta hem en affär, lösa en konflikt eller bara att ta sig till jobbet. Han pratar om mekanismerna bakom och vad som styr vår prestation. Johan arbetar aktivt med dessa frågor i företags och idrottsvärlden och talar därför både om teoretiska modeller men framförallt av egen erfarenhet, efter att ha utvecklat hundratals individer i dessa båda världar. För att nå sin optimala prestation finns det många vägar att gå, det går ofta via ökad självkänsla, självförtroende, arbetsglädje och motivation.

Föreläsningarna är fulla av aha-upplevelser och ny kunskap. Johan blandar skratt och allvar. Vi ger åhörarna möjligheter att se problem på ett annorlunda och nytt sätt. Johan försöker alltid tala så folk förstår, och därför användes humor, igenkännande och hög deltagaraktivitet som medel.  Detta förhållningssätt gäller även för hans coach- och rådgivningsarbete.
Johan är fil. kand. i pedagogik vilket kompletterats med psykologi.
Johan jobbar sedan våren 2007 med att utveckla spelarna i mesta mästarna IFK Göteborg, uppdraget är att förbättra prestationen för varje spelare. Detta görs via individuella samtal och en individuell mental träningsplan för varje spelare.  Han är en av RF.s utsedda idrottspsykologiska rådgivare, vilket innebär att han är en av några utvalda som är utsedd att arbeta med våra landslagsaktiva idrottsmän i Sverige.

Johan har dessutom arbetat med marknad och försäljning både som ledare, marknadsförare och säljare. Det som uppskattades med arbetet var att söka upp och finna nya affärsmöjligheter, att fullfölja dessa fram till avslut, samt att bygga framgångsrika och långsiktiga relationer både med kunder och medarbetare. Affärer görs mellan människor prestationer skapas oftast i mänskliga möten och det är därför det är så stimulerande och utvecklande

Han har arbetat som idrottspsykologiskrådgivare, coach och föreläsare, inom olika områden i över 10 års tid, och har under de åren hjälpt och utvecklat prestationen för över flera hundra högpresterare inom företags och elitidrottsvärlden.

För mer information eller för att boka Johan Örtendahl som föreläsare, vänligen fyll i en intresseanmälan så blir du kontaktad

Intresseanmälan

Intressanmälan

För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se


Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram