Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kjell Anderstedt

1978 blev Kjell Anderstedt landets yngste radiochef vid 32 år års ålder.

Han har sedan dess en framgångsrik chefskarriär på Sveriges Radio bakom sig, detta i en publicistisk verksamhet med ett kritiskt granskande förhållningssätt, inte bara gentemot omvärlden utan också ofta inåt i verksamheten.

Kjell Anderstedt hjälper till att lyssnaren blir en bättre ledare som utvecklar delaktiga och målinriktade medarbetare. Han har även fördjupat sig i specialområdet att leda på distans – det kan innebära inte bara geografisk distans utan och distans i tid som t.ex. vid skiftarbete eller att leda underställda chefer och medarbetare från andra kulturer än den genuint svenska.

Det som gjort honom till en uppskattad chef är att han kombinerat ledarskapet med ödmjukhet och mycket humor.

Han har samlat på sig kompetens och erfarenhet under nästan 30 år som chef och delar nu med sig av egna tankar och strategier för gott ledarskap och en bra kommunikation.

-Släng chefsprestigen och bygg snabbare ett riktigt ledarskap! Råd och insikter om du är ny chef eller när ditt chefskap kanske inte lyfter. Förväntningarna på oss chefer förändras framöver, är företagen beredda på det?

-Hur svårt är det med kommunikation? Dålig kommunikation är roten till mycket ont medan bra kommunikation löser de flesta knutar. Att låta öppenhet, delaktighet och kommunikation utveckla arbetsplatsen kanske är enklare än man tror.

-Hur leder man verksamhet på distans? Ledningsfunktioner hamnar allt längre från mellanchefer och medarbetare. Distans kan också vara skiftjobb som inte sker när chefen är där men distans kan också vara att leda medarbetare med en annan kulturell bakgrund.

Intresseanmälan

Intressanmälan

För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se


Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram