Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Katarina Widoff är utbildare och föreläsare som ger Aha! med Haha! kring personligt bemötande, kontaktnät, social kompetens, mingel och nätverkande, vikten av att ha kul och må bäst
Vi kan så mycket idag och är fantastiska, ändå mår folk dåligt, det tycker jag är onödigt. Med personliga kontaktnät, bra kommunikation och tydliga mål kan man må bäst, om man dessutom lär sig lite grunder för hur vi fungerar så går det ännu lättare.

Sedan 2004 egenföretagare som inspirerar företag, organisationer och privatpersoner att få ut det lilla extra av livet. Allt handlar om presentation, kommunikation och bussighet. Om vi blir mer schysta mot varandra kommer vi få större framgång!
Mina erfarenheter kommer från mina arbeten och utbildningar. Arbetat 15 år inom bank/försäkringsbranschen, utbildade mig då till civilekonom, medicinsk riskbedömare och tjänsteman. Innan dess arbetade jag som läkarsekreterare på företagshälsovårdcentral. Min första ubildning och arbetsplats var som undersköterska på infektionskliniken på Danderydssjukhus, då när aids kom.

Det här har format mig och jag tar ur mina erfarenheter när jag håller mina seminarier, kurser och workshops. Har även kommunikationstester för att få fram den personliga kommunikationsstilen baserad på våra styrkor.
Katarina Widoff är författare till böckerna:
Bussighet är lönsamt! Marknadför dig med personliga kontaknät
Må BÄST orka mer – inspiration till ett optimalt och roligare liv
Bli en skicklig nätverkare – mingla dig till framgång
För ytterligare information eller bokning av Katarina Widoff, fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Intressanmälan

För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se


Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram