Gillis Nordin

Ämnen:

Gillis Nordin har arbetat i två till synes helt olika roller som har så mycket gemensamt. Som både miljö- och säkerhetschef har jag haft den viktiga rollen att inspirera medarbetare och ledning att genomföra nystart, förändring och förvaltning av livsviktiga arbetsområden.

Gillis Nordin har i sina yrkesroller och med sitt inspirerande sätt att föreläsa hjälpt företag, hotell, myndigheter och föreningar i miljö- och säkerhetsarbetet. En stor del av hemligheten till att lyckas med detta gigantiska teamutvecklingsarbete stavas kommunikation och delaktighet.

Föreläsningarna kännetecknas av engagemang, anpassning och en stor portion glimten i ögat. Gillis säger själv att “om man ska prata om situationer som kriser, olyckor eller negativ miljöpåverkan så måste det serveras med humor för att man ska orka lyssna”.

Gillis Nordin erbjuder kortare inspirationsföreläsningar eller hela utbildningar. I programmet finns även traditionella utbildningar i första hjälpen, brandkunskap, barnolycksfall och hjärt-lungräddning.

Gillis Nordin kan även kombinera föreläsningarna med upplevelsebaserade aktiviteter och övningar.
För ytterligare information eller bokning av Gillis Nordin, fyll i en intresseanmälan till vänster

MACE SPEAKERS © 2018 - SKOLGATAN 5, 649 30 SPARREHOLM INFO@MACESPEAKERS.SE

Logga in